Het team


 
 

Ilanit Beeks
Secretaresse

(foto volgt)
 


Serap Bolat
Loonadministrateur en HR-adviseur
vennoot
Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor de afdeling loonadministratie. Voor alle vragen inzake het arbeidsrecht, personeelszaken, loonverwerking en CAO's kunt u bij mij terecht.
Contact per e-mail Serap
 

 
 

Michelle van Douveren
Salarisadministrateur

 

 
 

Tonnie Heuvels RB
Fiscalist

Begin januari 2014 ben ik als fiscalist in dienst getreden bij de MuldersGroep. Na vele jaren veelzijdig bezig te zijn geweest als administrateur, financieel manager én fiscalist kan ik mij binnen de MuldersGroep volledig bezighouden met fiscale- en juridische zaken. Mijn grote drive is om de cliënt daarbij optimaal te adviseren en te ontzorgen zoveel hij of zij wil, zodat de fiscus geen belasting wordt! Net als Theo Mulders ben ik overigens RB (sinds 1995) en lid van het Register Belastingadviseurs.
Contact per e-mail Tonnie
 

 
 

Samantha Lankveld
Salarisadministrateur

(foto volgt)
 

 
 

Jacqueline Liebrand
Assistent controller

(foto volgt)
 Theo Mulders RB
Fiscalist
Senior vennoot

Na 50 jaar voorop te zijn gegaan in het team van de MuldersGroep ben ik sinds 2015 nagenoeg helemaal teruggetreden van het frontoffice. In die tijd heb ik het kantoor, ondanks twee afsplitsingen, zien groeien van 2 naar 7 medewerkers maar ook van “schoenendoos” boekhoudbureau naar hightech servicebureau met een eigen cloud. Door mijn ervaring op alle disciplines ben ik in staat als smeerolie en als interne sparringpartner te werken tussen en met de verschillende afdelingen. Het geeft mij veel voldoening te zien hoe het jonge en enthousiaste team op hun manier zich zeer oplossingsgericht inzetten voor de klanten.

Contact per e-mail Theo

 
 

Dolf Scheper
Fiscalist

(foto volgt)
 


Michel de Wolf BEc
Controller
vennoot

Ik ben binnen het team verantwoordelijk voor de jaarrekeningen en voorzie deze van een bedrijfseconomische analyse. Hiervoor ben ik afgestudeerd Bedrijfseconoom aan de Saxion Hogescholen te Enschede. Dat gekoppeld aan de ruime kennis en ervaring binnen het team maakt dat we elke opdrachtgever optimaal kunnen bedienen. Mijn affectie met automatisering kan ik geheel kwijt binnen Mulders Automatisering waar ik werk aan het onderhouden en verder optimaliseren van de (Infor)applicatie.
Contact per e-mail Michel

Wilt u gratis op de hoogte worden gehouden? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief

Vragen of opmerkingen?
Wij brengen u graag in contact met de expert.
Bel 0315-681947 of mail ons.